Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólam

 

A nevem Kovács Ildikó Katalin (KIK). Az egész 1994-ben kezdődött a fővárosban. A  nővéremnek váratlanul el kellett mennie, mivel odakint nagyon hideg volt, így valami benti elfoglaltsággal szerettem volna eltölteni a várakozás unalmas perceit. A nővérem egy csomag szalvétát, ollót, egy fa dobozt és néhány ecsetet nyomott a kezembe, majd megmutatta nekem a decoupage technikát egy általa már elkezdett dobozon. Az egész délután úgy elröppent, hogy észre sem vettem. Az idő mai napig kíméletlen, mikor egy-egy újabb megrendelésen dolgozok. Kezdetben néha készítettem egy-egy dobozt, de egy idő után azt vettem észre, hogy egyre kevesebb időt töltök a korábbi időtöltéseimmel és szépen lassan az első számú kedvtelés vált. Ami az elején csak egy passzió volt mára már valóságos szenvedély lett. Az évek során olyan örömmel vetettem bele magam az ajándéktárgyak készítésébe, míg végül 2012-ben megszületett Debrencenben a Kreatív KIK a saját vállalkozásom.

2012. augusztusában hivatalosan is belevágtam azóta eltelt  években elég sok új technikát megtanultam. Jelenleg már nem csak dobozokat készítek és nem csak decoupage technikát használok. Az alapanyagokat nagyon gondosan választom meg és minden amit készítek magán hordozza az elképzeléseim az adott tárgyról. A kettő ötvözete teszi egyedivé az elkészült munkáim.

A munkáim között a különféle ajándéktárgyakat találhatsz például ajtódíszeket, személyreszabott hűtőmágneseket, virág és csokiboxokat, dobozokat, dísztárgyakat bármikor kitűnő ajándékok lehetnek. Az ünnepi alkalmakra is készülünk egyedi kopogtatókkal adventi koszorúkkal, grincsfákkal. Ha van egy jó elképzelésed csak egy kicsi hiányzik még hozzá keress nyugodtan egyéni ötleteddel, igyekszem segíteni.